​✓ 3. generations malerfirma

✓ Malerarbejde for private og erhverv

✓ Står for malerarbejde og renoveringer

✓ Faglig rådgivning og vejledning​

Telefon:

45 82 08 52 40 88 41 04

​Maling af lejlighed ved fraflytning og vedligeholdelse

Hos Rudersdalmaleren i Birkerød nær Farum og Holte tilbyder vi maling af lejlighed ved fraflytning og løbende vedligeholdelse for private, virksomheder og offentlige institutioner. Derudover tilbyder vi tapetsering af lejligheder. Maling af lejlighed ved fraflytning kan også være for boligselskaber, boligforeninger og private udlejere.

Tapetsering og maling af lejlighed ved fraflytning

​Mange af vore kunder er private, som ønsker tapetsering eller maling af lejlighed, fordi de ønsker nye farver eller mønstre. Det kan også være løbende vedligeholdelse eller i forbindelse med skader på væggen - såsom et barn, der har malet på tapetet. Desuden tilbyder vi maling af rygerlejlighed, hvor nikotinen har sat sig på vægge og lofter.

Lejekontrakter er forskellige, men normalt er maling af lejlighed ved fraflytning påkrævet. Det kan naturligvis også være en ejerlejlighed eller en andelslejlighed, som skal gøres klar til salg. 

Eller måske har du købt en misligholdt ejerlejlighed, som skal sættes i stand. Vi laver gerne faste aftaler med boligforeninger, som ønsker maling af lejlighed ved fraflytning, såfremt lejer ikke selv har gjort lejligheden i stand. Det kan endvidere være ældrevenlige boliger og alle andre boliger, hvor der skal tapetseres eller males fra tid til anden.

Kontakt os gerne for at få en uforpligtende malertilbud

​Du er meget velkommen til at kontakte os, og vi laver gerne specialopgaver inden for tapetsering og malerarbejde. Desuden råder og vejleder vi gerne om valg af farver og mønstre. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på maling af lejlighed ved fraflytning eller lignende.

Kontakt os gerne på telefon 45 82 08 52 eller på jp@rudersdalmaleren.dk.

Vi udfører arbejde i​

Birkerød - Holte - Farum - Nordsjælland - Rudersdal - Storkøbenhavn