Telefon:

45 82 08 52 40 88 41 04

​3. generations malerfirma

Malerarbejde for private og erhverv​

Står for malerarbejde og renoveringer​

Faglig rådgivning og vejledning​

Tapetsering i topklasse

Rudersdalmaleren er ekspert i fornyelse af de indvendige rum med en flot tapetsering. Vi har stor erfaring med alle dele af malerfaget, og vi udfører arbejde i topklasse både ude og inde.

Ønsker du at opfriske værelserne, stuen, entreen eller et andet rum med nyt tapet, så er der mange muligheder i forhold til valg af tapet. Derfor er vi hos Malermester Jørgen Petersenaltid behjælpelig med rådgivning til valg materiale, farver og mønstre.

OPSÆTNING AF TAPET, FILT OG VÆV

Vi opsætter tapet, såvel som filt og væv. En veludført tapetsering kræver en fagmand, og vi er eksperter, når det gælder tapetsering. Vi rådgiver altid, fordi vi som fagfolk har erfaring med materialevalg og med valg af farver. Samtidig lytter vi altid til kundens ønsker, og vi yder en høj service. I fællesskab når vi da frem til den bedste løsning.

Valg af tapet kræver en del overvejelse, dels fordi tapetet gerne skal passe til omgivelserne, dels fordi tapetet kan have et temmelig kraftigt udtryk. Eksempelvis vil det i et erhvervlokale være vigtigt at overveje, hvilke signaler et mønstret tapet sender.​

FRISK BOLIGEN OP MED EN TAPETSERING / NYT TAPET

Nyt tapet hjælper til at skabe en god stemning inden for med friske farver. En tapetsering kan somme tider giver en fornemmelse af "nyt hus" med de friske farver og de flotte vægge som det giver.

I erhvervsejendommen bidrager dette til et godt arbejdsklima, og i hjemmet skaber det rammer for et hyggeligt og afslappet samvær.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM DINE MULIGHEDER

Kontakt os for vejledning og uforpligtende tilbud på tapetsering af diverse rum 45 82 08 52 eller 40 88 41 04.​ Få en god tapetsering pris hos din kompetente ekspert.

Indhent uforpligtende tilbud her

Udfyld venligst formularen og så vil vi vende tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi udfører arbejde i​

Birkerød - Holte - Farum - Nordsjælland - Rudersdal - Storkøbenhavn